Vaihto ja palautus

Vaihto- ja palautus

Palautus

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin. Mikäli tuote ei vastannut odotuksiasi niin voit palauttaa tilauksesi tuotteita 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Vaihto- ja palautusoikeus koskee alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautukset onnistuvat helposti seuraavien ohjeiden mukaisesti

1. Ilmoita meille. Lähetä etukäteen tieto palautuksestasi sähköpostitse osoitteeseen info@naavawear.fi.

2. Lähetämme palautustiedot. Lähetämme sinulle sähköpostitse Postin Helposti-koodin tai palautuspakettikortin.

3. Pakkaa palautuksesi. Pakkaa palautettavat tuotteet ja kaikki tuotteeseen kiinnitetyt laput paikoillaan. Täytä ja liitä palautuksen mukaan lähetyksen mukana tullut palautuslomake.

4. Lähetä palautus. Vie palautuspaketti lähimpään Postin toimipisteeseen. Säilytä kuitti palautuksesta, kunnes olet saanut hyvityksen.

5. Lähetämme tiedon sähköpostiin, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksen.

6. Palautamme rahat tilillesi, kun palautetut tuotteet on todettu ehjiksi ja käyttämättömiksi. Hyvitys maksetaan takaisin samalla maksutavalla, jonka valitsit tuotteen ostaessasi.

Käsittelemme palautuksesi verkkokaupan asiakaspalvelussa 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta verkkokaupan varastolle.

Palautuksesta peritään 5,90 € palautusmaksu, joka vähennetään hyvityksestä.

Palautusosoite
Naava Wear
Lautamiehenkatu 8
33560 Tampere

Vaihto

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen kokoon tai väriin, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote ja tehdä haluamastasi tuotteesta kokonaan uusi tilaus.

1. Palauta tuotteet. Palauta alkuperäisen tilauksen vaihdettava tuote normaalisti ylläolevien palautusohjeiden mukaisesti.

2. Tee uusi tilaus. Tee haluamastasi tuotteesta uusi tilaus verkkokaupan kautta.

3. Hyvitämme tilauksen summan. Hyvitämme alkuperäinen tilauksen summan kokonaisuudessaan mukaan lukien alkuperäisen toimitusmaksun. Hyvitys maksetaan takaisin samalla maksutavalla, jonka valitsit tuotteen ostaessasi.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitse apua palautuksen kanssa niin ota toki yhteyttä asiakaspalveluumme. info@naavawear.fi